Qr скенер

Скенирајте го Qr-кодот

Апликација за скенирање

Скенирање на Qr код

Читач на Qr кодови

Бесплатен скенер за Qr код

Google Qr код

Како да го скенирате Qr-кодот

Интернет
QR-код

Сега можете да го уредите QR-кодот.

изберете јазик

За скенерот за QR Code

Не треба да инсталирате софтвер за скенирање QR код на вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон за да добиете алатка за скенирање на QR код.Сега прелистувачот ја внесува URL-то за да го скенира QR-кодот за да го идентификува QR-кодот. Ова е најголемата разлика помеѓу нас и другите скенери за QR-код.

Предности на скенерот за QR код:
Скенирање со голема брзина
Нема потреба да инсталирате
Уредување на скенирање
Операција со повеќе платформи

Скенирајте историја

Запис за историја:
....
Генератор на QR-код
За
English
Скенирајте историја
Бесплатно
Конвертор на датотеки
Додади
Скенирање на слика
NoneNone